Via de statistieken zag ik dat mensen mijn blog op komen als ze in google zoeken op ‘goede antirimpelcreme’. Ik vind het wat sneu voor deze bezoekers dat ze eigenlijk voor niets op de link klikken omdat ik natuurlijk helemaal geen boeiende tip had. Bij deze dus alsnog tips.

Een kleine rondgang over het wereldwijde web leert dat vitamine A en E goed zijn voor je huid. Veel crème-fabrikanten stoppen dit dus in hun crèmes. Het is echter maar de vraag of deze vitamines wel echt de huid in trekken en dus iets doen. Zorg er dus gewoon voor dat je voldoende vitamines met je voeding binnen krijgt. Wat je eet zie je terug aan je gezondheid, je lichaam, je huid.

Bovendien wordt huidveroudering voornamelijk veroorzaakt door zonschade. Bescherm jezelf dus tegen de zon. Bleke gezichtjes en benen wordt heus nog wel een keer mode. Heus. Echt. Ooit.

Als je graag wil smeren, dan is zelf een crème maken misschien leuk. Er bestaan vele workshops voor. Voordeel van zelf maken is dat je zelf in de hand hebt wat er in zit. In veel commerciële producten zitten namelijk nogal twijfelachtige ingrediënten.

Advertenties